Soest

Inloggen
Welkom
Animatie
Ik wil hulp
Contact
Over ons
Nieuws
Privacy
 

Ik wil hulp

Wil je hulp van een maatje en woon je in Soest of Soesterberg? Bel dan onze coördinator op het nummer 06 28514370. Of vul het onderstaande formulier in. Er wordt vervolgens zo snel als mogelijk contact met je opgenomen.

Naast het bellen of het invullen van het formulier, kun je ons ook bereiken via een bezoek aan het inloopspreekuur van GOOS (Geld Op Orde Soest) in De Plantage (begane grond) Smitsweg 311, 3765 CJ Soest op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 - 12:00 uur. Vanwege de coronamaatregelen werkt GOOS momenteel alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via 035-6099279 op dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 - 15:00 uur. Op andere dagen kunt u een voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Kijk ook eens op de website van Zorgzaam Soest.

Als je het formulier invult, is het belangrijk dat je een korte uitleg geeft van je situatie. En of er sprake is van een crisis. Bijvoorbeeld: een dreigende woningontruiming, aankondiging afsluiting van gas, water en/of elektra, beslag op inboedel, of gedwongen verkoop van je woning.

 

Je naam

Geboortedatum

Postcode en woonplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Leg in het kort je situatie uit

 

We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. Die gebruiken we om je te bellen of e-mailen om een afspraak met je te maken. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie onze volledige privacyverklaring elders op deze website.

Vink dit vakje aan, indien SchuldHulpMaatje Soest je gegevens op deze manier mag gebruiken.